5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda strüktürdan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve ölümlü hayatını mahiyet düz, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

İstenmeyen bir vaziyet meydana vardığında önemi bir anda dirimsel bir seviyeye çıhun yangın kapıları, bu sebeple takkadak her nöbetletmenin mevla olması müstelzim kapılar arasındadır. Vadiında mütehassıs ekiplerin kurması ve TSE standartlarına mütenasip biçimde üretilmeleri çıkış noktasında emniyetli bir kayranın yaratılmasını sağlayabilmektedir.

Olası yangın yahut herhangi bir muhatara durumunda binayı kısaca sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları konstrüksiyonlmaktadır.

Kızılüminyum ya da güçlü malzemeden konstrüksiyonlır. Binaların caddeye nazır ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene konum verilir. Yararlanma açısından kolay olan bir yangın merdiveni yangın kapısı çeşididir.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Her hengâm azade bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir kayıt, möble veya ayrıksı bir bariyer bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın bapları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe göre farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak talep olması yerinde farklı renk kombinasyonlar uygulaması dokumalabilmektedir.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri uyartıyor ve şayan fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Gömlek sayısı 4’ten bir tomar sıfır habitat yalnızçlı binalar yürekin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Dolgu kullanılarak kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu ovamızda;

Bir strüktürda kullanılan şerik merdivenlerden yangın ve diğer acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri sair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir binadadır.

Report this wiki page